Betalning, leverans och ångerrätt

Betalning med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard och alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Se https://www.payson.se/sv/anvandarvillkor/ för mer detaljerad information.

Leverans

Vi skickar din beställning inom en vecka. Din beställning skickas som vanligt brev, via Posten, och är därmed inte spårbar.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att kunna nyttja din ångerrätt måste varan returneras i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden.