Samarbeten

Över en halv miljon människor i Sverige lever med en neurologisk sjukdom. Neuropromenaden arrangeras varje år för att samla in pengar till forskning och genomförs i Göteborg, Malmö och Stockholm. KAKA design är med och sponsrar Neuropromenaden Stockholm för tredje året.

https://neuropromenaden.se

KAKA design i samarbete med Neuropromenaden 2018

KAKA design i samarbete med Neuropromenaden 2018

 

Lidaloppet är ett lopp som arrangeras till förmån för bröstcancerorganistionens förening Amazona sedan 2013. Vinsten går oavkortat till ändamålet.

Den 22 oktober kl 12 går startskottet för Lidaloppet 2017! Alla kan vara med i detta lopp. Det viktiga är att man träffas och gemensamt visar hur långt man kan nå när starka människor springer tillsammans. Lidaloppet har olika distanser att välja på som både kan gås, joggas och springas i en motions- eller tävlingsklass. Loppet genomförs på Lida Friluftsgård som ligger utanför Tullinge, Stockholm.

KAKA design gör för fjärde året en smyckeskollektion till Lidaloppet. Vid försäljning av dessa smycken skänker vi 20% till bröstcancerforskningen.

http://www.lidaloppet.se

Lidaloppet 2017 nyckelring, till förmån för bröstcancerforskning

Lidaloppet 2017 nyckelring, till förmån för bröstcancerforskning

 

Cecilie Östby släppte sin debutroman Mistelbarn i april 2017. I samband med releasen gjorde KAKA design en specialkollektion med bokmärken och smycken med vackra citat från boken.

Mistelbarn