Starka kvinnor springer – Lidaloppet

Jag är jätteglad att vi har fått förtroendet att göra en smyckeskollektion för Lidaloppet, som går av stapeln den 18 oktober till förmån för bröstcancerforskningen.

Lidaloppet - armband till förmån för bröstcancerforskningen - STARK

Lidaloppet – armband till förmån för bröstcancerforskningen

Armbanden är gjorda i pärlor av halvädelsten och har ett graverat budskap, STARK, som främst knyter an till Lidaloppets slogan ”Starka kvinnor springer tillsammans”, men är även tänkt som en påminnelse om att styrka kommer inifrån. Vid försäljning av dessa armband skänker vi 20% till bröstcancerforskningen.

Lidaloppet är ett fantastiskt initiativ från Tullinge Hälsokälla som har arrangerat sedan starten och det är så roligt att även få vara med och hjälpa till med våra smycken. Jag har själv sprungit sedan starten och detta blir mitt tredje år!

Lidaloppet hjärta, nyckelring, till förmån för bröstcancerforskning

Lidaloppet hjärta, nyckelring, till förmån för bröstcancerforskning

Comments are closed.